„OMUL ANULUI” – părintele Miron Ionel, considerat „eroul din Irești”, alături de copiii Corului parohiei

„OMUL ANULUI” – părintele Miron Ionel
Titlu acordat de :
Fundația Social Culturală „Miorița”, Liga Scriitorilor din Vrancea și Editura „Salonul Literar”

Părintele Miron Ionel :
„Poezia și literatura sunt și mai prețioase când sunt cântate !”
„Nu am făcut nimic din ce nu se putea face, iar ce s-a putut face, s-a făcut cu ajutorul Bunului Dumnezeu și a prietenilor Săi pe care ni I-a trimis când ne era greu, s-a făcut din inimă, cu multă jertfă și din păcate și cu multe piedici”.
„Nu m-am gândit și nici nu m-am așteptat la o așa importantă distincție , pentru care mulțumesc cu emoție și pe care o voi „împărți” cu minunații colaboratori alături de care lucrez.”
„Ce îmi doresc ?
– Îmi doresc din tot sufletul acel Complex destinat copiilor, în mod deosebit, care va avea puncte în mai multe zone din județ, în Focșani și la litoralul românesc, ce va cuprinde un Centru Social- Educațional, unde vor continua proiectele existente, va fi implementat programul „Masa Apostolilor” cu Cantină socială licențiată și acreditată , Bibliotecă și Sală de lucru cu copiii, Campusuri la Munte și Litoralul Mării Negre.
Un proiect greu, complex, dar de care este nevoie mare…… de fapt este CHEMAREA LUI DUMNEZEU și nu poți da înapoi.
Sfânta Ecaterina a venit la noi să ne ajute, ne este mereu alături , iar acest lucru se simte !”
„Iar când și societatea te onorează chiar și cu astfel de distincții, ce faci ? Dacă ai ales Crucea, atunci mergi până la capăt cu Dumnezeu !” https://youtu.be/ClvhgwpiRsw
Asociația Sfânta Ecaterina Cel ce dă lui își dă